PiarHalo felmeres 1.het | Magyar Piarista Diákszövetség

PiarHalo felmeres 1.het

Piárháló

 

Örömmel tájékoztatunk Benneteket, hogy a 2020. június 9. délelőtt indult ’PiárHáló’ felmérést az első héten 781-en töltötték ki. A csatolt képeken láthatjátok a főbb adatok grafikus összesítését, amely szerint szinte nincs olyan év, amelyből ne töltötték volna ki, a legidősebbektől a legfiatalabbakig. Nagyon pozitív a fogadtatás, kiemelten magas a csatlakozás szándékának és az alapadatok megadásának visszaigazolása, és a legtöbb önkéntesen megadandó adattal kapcsolatban is pozitívan nyilatkoztatok. Látható az iskolák közötti – eddigi - megoszlás, és nagyon bízunk benne, hogy a nem budapesti iskolák öregdiákjai közül is egyre többen töltik majd ki a kérdőívet a következő 2 hétben.

 

Piárháló csatlakozási szándék Piárháló kitöltés iskolák szerint

Érdekes képet mutat a teljes öregdiáksághoz való kötődés összehasonlításban a saját iskola felé való elkötelezettséggel. A születési és a végzési évszám elemzéséből jól látszik, hogy alapvetően gimnáziumi érettségivel rendelkezők töltötték ki eddig – a 18-20 éves életkoroktól eltérő válaszok között vannak nagy örömünkre szakiskolások, és több olyan öregdiák-társunk is, akiknek 1948-ban az iskolák megszüntetése miatt kényszerűen hamarabb kellett piarista iskolai tanulmányaikat befejezni.

Piarháló felmérést kitöltők

Köszönjük a felajánlott segítségeket, ugyanis láthatóan nagyon bíztató a segítségekről szóló grafikon is, ötletekkel, szervezési, admin és anyagi támogatások felajánlásával, komoly létszámban. Reméljük, nemsokára jelentkezhetünk további részletekkel!

 

Addig is kérjük, továbbra is szorgalmasan bíztassátok volt osztály- és iskolatársaitokat, piarista iskolába járt ismerőseiteket, hogy segítsék munkánkat a kérdőív kitöltésével!

 

Köszönettel, az MPDSZ ’PiárHáló’ Munkacsoportja”