MPDSZ Hírek - Gyászjelentések

MPDSZ Hírek - Gyászjelentések

Elhunyt vitéz Farkas Zsolt a Piarista Diàk egykori szerkesztője

Mély fàjdalommal tudatjuk, hogy 90 éves korában elhunyt vitéz Farkas Zsolt piarista öregdiàk, aki igen aktiv tagja volt a Magyar Piarista Diákszövetségnek. Talán csak az utóbbi pár évet leszámítva, a kezdetektôl rendezvènyeink fotósa és hangrögzítôje volt. Ugyanakkor a Piarista Diák újsàg majdnem 30 èvig àllandó szerkesztôje, emblematikus alakja is volt.

Utolsó útjára a farkasréti temető kisterméből kísérjük 2023. május 11-én (csütörtökön) 10:30-kor.

Gyászmiséje 2023. május 11-én 15 órakor lesz a Piarista kápolnában.

Nyugodjèk bèkèben!

Elhunyt dr. Salacz Tamás a Magyar Piarista Diákszövetség tiszteletbeli elnöke

Szomorúan tudatjuk veletek, hogy a Magyar Piarista Diákszövetség egykori elnöke, tiszteletbeli elnöke, aktív formálója, alakítója, dr. Salacz Tamás megtért Teremtőjéhez. Szolgálatáért érzett hálánkat érte mondott imánkkal fejezhetjük ki.

Temetése a Farkasréti temetőben lesz 2023. január 13-án pénteken 14 órakor, ezt követően pedig 16:30-kor szentmisében adunk hálát életéért a budapesti piarista kápolnában (1052 Budapest, Piarista utca 1.).

Strommer Pál

elnök

Magyar Piarista Diákszövetség

Elhunyt Laczkó János a kecskeméti tagozat elnöke

Fájó szívvel tudatjuk, hogy életének 73. évében, türelemmel viselt súlyos betegségben elhunyt Laczkó János öregdiáktársunk a kecskeméti tagozat elnöke.

Elment, már nincs köztünk és ha valakire ráillik, hogy nagy hiány maradt utána, akkor rá ez igaz. Soha nem felejthetjük el a Kecskeméti Piarista Vacsorák méltán büszke és gáláns házigazdáját, a választmányi ülések hűséges és pontos résztvevőjét, akinek kedves derűje, humora és ügybuzgósága példamutató volt valamennyiünk számára.